Gele gevulde paprika
Voor 1 persoon | 2 helften
Ingrediënten
1 stuks gele paprika
1 halve mango, in kleine blokjes
100 gr Hollandse garnalen
50 gr couscous, ongekookt
1 tl gistvrije biologische bouillon
1 hand rucola
1 stuks avocado, in kleine blokjes
1 scheut citroenolie
citroensap
versgemalen peper en Himalaya zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de paprika door de helft en verwijder het steeltje en het witte vruchtvlees.
- Leg de twee helften op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de citroenolie en breng op smaak met peper en zout.
- Zet weg in de oven voor ongeveer 10 minuten.
- Bereid ondertussen de couscous met de gistvrije bouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Meng de mango en de avocadoblokjes met de garnalen.
- Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
- Als er nog water op de couscous ligt, giet deze af.
- Haal de paprika helften uit de oven, leg op een bord en verdeel de rucola, de couscous en de Hollandse garnalen salade erover.