Gele gevulde paprika

Voor 1 persoon | 2 helften

Ingrediënten
1 stuks             gele paprika
1 halve             mango, in kleine blokjes
100 gr              Hollandse garnalen
50 gr                couscous, ongekookt
1 tl                   gistvrije biologische bouillon
1 hand              rucola
1 stuks             avocado, in kleine blokjes
1 scheut           citroenolie
                       citroensap
                       versgemalen peper en Himalaya zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de paprika door de helft en verwijder het steeltje en het witte vruchtvlees.
  3. Leg de twee helften op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de citroenolie en breng op smaak met peper en zout.
  4. Zet weg in de oven voor ongeveer 10 minuten.
  5. Bereid ondertussen de couscous met de gistvrije bouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  6. Meng de mango en de avocadoblokjes met de garnalen.
  7. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  8. Als er nog water op de couscous ligt, giet deze af.
  9. Haal de paprika helften uit de oven, leg op een bord en verdeel de rucola, de couscous en de Hollandse garnalen salade erover.