Receptenbundels

Heb jij nou mijn website gelezen, en denk je, ja! Ik zou ook wel graag weer meer energie willen! Want die moeheidsdips aan het einde van de middag ben ik echt wel een beetje zat. Of dat jij juist van dat gepieker af wilt. Want jij wilt rust, gewoon rust. Rust in dat hoofd en in dat lijf.

Dan zal ik jou wat heel leuks vertellen, bovenstaande wensen kunnen grotendeels al uitkomen als jij met je voeding aan de slag gaat. Zelf heb ik het ook ervaren. Jarenlang voelde ik mij lusteloos, in de klas was ik echt de ‘dromer’. Er kwamen dagen voor dat ik mijn ogen niet open kon houden. Ook waren mijn darmen altijd onrustig en mijn buik opgezwollen. Dit zorgt er ook weer voor dat je een soort van ‘stress’ in je lijf ervaart. 

Is mijn coachingtjraject nou iets te hoog gegrepen voor jou maar wil je toch graag met je voeding aan de slag? voor 47,- krijg jij al een receptenbundel in je mailbox met ontbijt, lunch, diner- en tussendoortjes recepten.

En het unieke van deze bundels? De recepten zijn lekker, NIET moeilijk om te maken en bevatten met zorg samengestelde recepten uit het seizoen. 

Kijk uit welke maand jij graag inspiratie wilt hebben. Elke maand bevat de groenten en fruitsoorten die op dat moment in het seizoen zijn. Ook zijn de recepten glutenvrij en lactose-arm, zodat jouw darmen kunnen herstellen. Eiwitten, vetten en koolhydraten zijn met zorg met de juiste hoeveelheden bij elkaar gevoegd zodat jouw bloedsuikerspiegel niet teveel stijgt. (Dit voorkomt lange termijnziektes op latere leeftijd).

En het alle belangrijkste, je meer makkelijk en lekker te koken met alleen maar NATUURLIJKE ingrediënten! Want eet zoals de natuur het bedoelt heeft. Dat gegeven gaat jou van je klachten afhelpen. De natuur zorgt ervoor dat jij beter slaapt s nachts. Minder moe bent. Je langer verzadigt voelt en je niet de hele dag met eten bezig laat zijn.