Het aanpakken van stress

Ben jij benieuwd hoe we deze stress gaan aanpakken bij YOUfirst Coaching? In het 1-op-1 coaching traject It’s all about YOU gaan we aan de slag met onderstaande pijlers.

Voeding

In het traject leggen we op voeding onze focus. Door de juiste natuurlijke voeding zorgen we ervoor dat de stress uit het lichaam verdwijnt en dat er ruimte ontstaat voor nieuwe leerprocessen. Denk aan heldere gedachten, het onkruid verdwijnt uit je hoofd, minder opgeblazen gevoel, minder emotiewisselingen en een boost voor je creativiteit. De voeding waar YOUfirst Coaching zich op focust staat in relatie tot je hormonen. Je hormonen bepalen alle lichaamsprocessen en hebben hun eigen pakket aan vitaminen en mineralen nodig om optimaal te kunnen presteren. Deze onbalansen ga ik samen met jou onderzoeken zodat jij je weer gelukkig en fit kan voelen. Daarnaast krijg je een persoonlijk advies voor een aanvulling van voedingssupplementen, om je lichaam een extra boost te geven.

Mind

Je gedachten bepalen je gevoelens. In stressvolle situaties zijn deze gedachten vaak negatief. Leer hoe je deze gedachten kan ombuigen om uiteindelijk meer vrijheid, rust en ruimte in je hoofd te ervaren. Elk gesprek van 45 minuten beginnen we met drie minuten mediteren. We eindigen elk gesprek ook met een meditatie. Mocht dit aan het begin onwennig voelen, het wordt vanzelf normaal. Ik vind dit belangrijk omdat je op deze manier connectie leert maken met je lijf, je leert te voelen. Waardoor keuzes op lange termijn beter worden gemaakt, keuzes die goed voor jou zijn.

Relax

Wij als mensen zijn ervoor gemaakt om te relaxen. In een stresssituatie terecht komen is gezond, het houd je scherp en alert. Maar daarna is het ook weer de bedoeling dat je rust pakt. Onderzoek jouw stresstriggers. Welke triggers spelen een hoofdrol in jouw leven? Uitgebreid gaan we hiermee aan de slag, pakken de stress bij de wortel aan om daarna te kijken wat je wel wilt. Hierop voortbordurend ondernemen we actie en zorgen we voor persoonlijke groei.

Bewegen

Sport/bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl en zorgt ervoor dat jij gelukkiger, sterker en minder stressvol door het leven gaat. Voor ieder mens is er een vorm van bewegen weggelegd. Wie weet doe je al aan beweging/sport, ga lekker zo door. In het It’s all about YOU traject krijg je vijf filmpjes tot je beschikking met een sportles van een half uur. Je mag gaan bewegen. Je lichaam zal je dankbaar zijn! Uiteraard krijg je hier van mij de nodige begeleiding en tips voor.