Mijn verhaal

Eline Bommeljé

Wie ben ik!

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in voeding in het algemeen, zoals koken, nieuwe smaken bedenken en nieuwe combinaties uitproberen. Om deze reden heb ik na de middelbare school de opleiding Food en Design gekozen. In mijn kinderjaren was ik altijd creatief bezig in plaats van sporten. Sporten was toen een zware opgave, met mijn astma. In de opleiding Food en Design kon ik mijn creativiteit combineren met voeding. 

Diëten?

In de tijd van deze opleiding ben ik ook begonnen met sporten. Ik was ontevreden met mijn lichaam, de nastrepen van mijn ziekte (veel gebruik van Pretnison) waren nog zichtbaar en ik hield, zoals elke student, van lekker en veel eten. Toen ik tot het besef kwam dat ik ook iets aan mijn voeding moest doen, heb ik veel soorten diëten uitgeprobeerd. Echter zonder veel resultaat.

Mijn eerste banen

Na de studie begon het echte werkleven. Ik was super blij met de eerste baan die ik kreeg, maar na twee jaar werden de signalen van een Bore-out zichtbaar. Ik werd onvoldoende uitgedaagd. Netjes werkte ik mijn werktijden van 9 tot 5 en avonds was ik super moe. Het werd tijd mijn droom als Food Designer te verwezenlijken. In deze nieuwe uitdaging lag mijn interesse voornamelijk in de gezondheid van voedingsmiddelen. Ik kon mij erg verliezen in kwesties zoals; ’Waarom worden mensen ouder als ze veel rode bieten eten?’ ’Welke geluksstofjes zitten er in chocolade en hoe werken ze?’ Uiteindelijk bleek deze baan te uitdagend, met burn-out klachten ben ik hier weggegaan. Hoe kon dit toch?! Het bleek dezelfde oorzaak: niet durven aangeven wat ik echt wilde, wat ik echt nodig had. Maar ook onwetend hoe het nou kwam dat ik zo onzeker was en mezelf niet te durven uiten. Dit zorgt voor een hoop frustratie en andere neerslachtige gevoelens.

Positieve mindset

Ik kwam in contact met de hormoonfactor en mijn voornaamste doel was afvallen. Dan pas zou ik gelukkig met mezelf zijn. Uiteindelijk heeft deze natuurlijke levensstijl mij geholpen een positievere mindset te krijgen en heb ik enorm veel vooruitgang geboekt in mijn persoonlijke groei.

Gelukkig!

Hier wil ik jou ook mee helpen. Om je te coachen en te enthousiasmeren je huidige levensstijl aan te pakken, zodat jij je beter voelt en het beste uit jezelf durft te halen. Door eerdere ervaringen heb ik geleerd dat doorzetten de enige key is tot succes en een gelukkiger leven. Klinkt dit als iets voor jou?

Kom maar op.

Veel liefs, Eline

HAS Den Bosch HBO | Food Design and Innovation | Afgestudeerd in de richting Food Design

Sonnevelt opleidingen HBO | Trainer hormoonfactor

Sonnevelt opleidingen HBO | Stress- en Burnout Coach