Groene gevulde paprika
Voor 1 persoon | 2 helften
Ingrediënten
1 stuks groene paprika
2 plakken geitenkaas
4 plakken Parmaham
1 halve zoete aardappel
100 gr kastanjechampignons, fijngesneden
1 tl tijm
versgemalen peper en Himalaya zout
kokosolie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de paprika door de helft en verwijder het steeltje en het witte vruchtvlees.
- Leg de twee helften op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Zet een pan met water aan de kook, snijd de zoete aardappel in stukken en kook tot deze zacht zijn. Maak hier een puree van en breng op smaak met peper en zout.
- Bak de kastanjechampignons in wat kokosolie op smaak gebracht met de tijm.
- Vul de groene paprikahelften met de aardappelpuree, de gebakken champignons en bekleed met de plakken parmaham en stukken geitenkaas.
- Zet de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in de oven.
- Serveer op een bord met een groene salade voor erbij.