Zoete puntpaprika
Voor 1 persoon | 2 helften
Ingrediënten
1 stuks Puntpaprika
100 ml Lactosevrije room
1 tl Limoensap
1 handje Frambozen
3 el Oranjebloesemhoning
1 el verse citroentijm
Olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de paprika door de helft en verwijder het steeltje en het witte vruchtvlees.
- Leg de twee helften op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Besprenkel met wat olijfolie en zet voor 10 minuten in de oven.
- Klop de lactosevrije room op en breng op smaak met het limoensap en een tl oranjebloesemhoning.
- Leg de halve paprika’s op een bord en verdeel er de zure room overheen.
- Verdeel de frambozen over de twee helften.
- Verwarm in een steelpannetje de rest van de honing en druppel over de paprika’s.
- Garneer met een beetje citroentijm.