Zoete puntpaprika

Voor 1 persoon | 2 helften
 
Ingrediënten
1 stuks              Puntpaprika
100 ml              Lactosevrije room
1 tl                   Limoensap
1 handje           Frambozen
3 el                   Oranjebloesemhoning
1 el                   verse citroentijm
                        Olijfolie
 
Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de paprika door de helft en verwijder het steeltje en het witte vruchtvlees.
  3. Leg de twee helften op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Besprenkel met wat olijfolie en zet voor 10 minuten in de oven.
  5. Klop de lactosevrije room op en breng op smaak met het limoensap en een tl oranjebloesemhoning.
  6. Leg de halve paprika’s op een bord en verdeel er de zure room overheen.
  7. Verdeel de frambozen over de twee helften.
  8. Verwarm in een steelpannetje de rest van de honing en druppel over de paprika’s.
  9. Garneer met een beetje citroentijm.